You are currently viewing Luni, 30 octombrie, se va juca, la Centrul Cultural European Pucioasa, spectacolul „Gunoierul” de Mimi Brănescu

Luni, 30 octombrie, se va juca, la Centrul Cultural European Pucioasa, spectacolul „Gunoierul” de Mimi Brănescu

Luni, 30 octombrie de la ora 19.00, la Centrul Cultural European Pucioasa, se va juca spectacolul „Gunoierul” de Mimi Brănescu, în regia lui Daniel Hara. Din distribuție fac parte actorii Daniel Hara, Maria Magdalena Chihaia și Pavel Bârsan.

La finalul unei zile obositoare, Domnul mai are o sarcină de îndeplinit: să arunce gunoiul la tomberon. Acolo, are parte de o întâlnire surprinzătoare cu un… cititor în gunoaie. Metodic, precum un detectiv, Gunoierul îi analizează resturile și îi dezvăluie lucruri de care el nu are habar și care au legătură cu viața lui, dar și cu cea a vecinilor. Căci nu o să îți vină să crezi câte poți afla, aruncând un ochi în sacul cu gunoi al cuiva. Ușor, ușor, Domnul o ia razna și este cuprins de paranoia, realizând că Gunoierul ar putea avea dreptate. Ce enigme ajung cei doi să rezolve și ce consecințe apar veți afla vizionând spectacolul «Gunoierul», o comedie spumoasă, care va trezi atât râsul, cât și investigatorul din tine”, este invitația lansată de cei trei actori ce vor veni la Pucioasa.

Biletele se pot achiziționa de pe platforma iabilet.ro începând de astăzi, 18 octombrie 2023 și la casieria Centrului Cultural începând de joi 19 octombrie 2023 ora 8.00 de unde pot fi achiziționate zilnic, de luni până sâmbătă între orele 8.00 și 16.00. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Informații pot fi obținute la telefon 0245/760.688 și 0738.747.344.

AUTOR: F.S.