You are currently viewing Munca unui târgoviștean, din cartierul „Matei Voievod”, răsplătită printr-un proiect de 250.000 euro finanțat de AFIR

Munca unui târgoviștean, din cartierul „Matei Voievod”, răsplătită printr-un proiect de 250.000 euro finanțat de AFIR

Munca în agricultură nu este ușoară și, de multe ori, nici măcar prea rentabilă. Nu acesta este însă cazul unui târgoviștean din cartierul „Matei Voievod”, care a reușit să acceseze un program de sprijin, finanțat de AFIR, prin PNDR, astfel că a putut să-și dezvolte activitatea agricolă și să creeze un brand de produse gustoase și naturale, pe care astăzi a avut ocazia să le aprecieze și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

„DA, se poate și la noi!
Afacere de familie în domeniul agricol susținută cu bani europeni!
 „Cămara lui Liviu” este titlul unui proiect european în valoare de 250.000 euro, proiect accesat de un târgoviștean din cartierul „Matei Voievod”, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală, submăsura 16.4, intitulată „Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectorul agricol”, finanțată prin AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale).
Oprea Liviu-Cristian deține o suprafață de aproximativ 3000 mp. de solarii în cartierul Matei Voievod (Sârbi) din municipiul Târgoviște, iar principalele produse sunt reprezentate de legumele cultivate în câmp, respectiv: roșii, vinete și ardei. Legumele menţionate anterior sunt vândute atât în stare proaspătă, cât şi în varianta procesată, sub formă suc de roșii/ketchup/zacuscă.
Felicitări pentru reușită, mulțumesc pentru inivitația de a veni astăzi acolo și toată aprecierea pentru munca depusă, uneori zi lumină!”, povestește edilul târgoviștean.

AUTOR: F.S.