You are currently viewing Un băiețel de 5 ani, aflat în excursie cu grădinița, a fost înjunghiat mortal de un bărbat de 71 de ani, în Polonia

Un băiețel de 5 ani, aflat în excursie cu grădinița, a fost înjunghiat mortal de un bărbat de 71 de ani, în Polonia

Un băiat de 5 ani a fost înjunghiat mortal de un bărbat de 71 de ani în timp ce era într-o excursie cu grădinița, în orașul Poznan, Polonia.

Cei mici erau în excursie și mergeau în grup, pe stradă, când atacatorul a apărut din senin lângă ei. Bărbatul i-a abordat și l-a înjunghiat pe unul dintre copii, un băiat în vârstă de cinci ani. Din păcate, nu a putut fi salvat, relatează ePoznan.

Atacul a avut loc în jurul orei 10 dimineața și nu se cunosc până acum motivele criminalului. Acesta a fost prins de un civil, care a smuls cuțitul din mâna agresorului, iar un polițist aflat în afara serviciului l-a imobilizat pe acesta.

Presa poloneză mai notează că atacatorul locuiește în apropiere de grăniță, iar miercuri dimineață stătea pe stradă și vorbea singur.

Acesta ar fi intrat într-un magazin cu un cuțit în mână, amenințând că va ucide oameni, apoi a ieșit, a traversat strada și a atac băiatul.

Editor: I.F.A.