You are currently viewing Ana Morodan, condamnată la 1 an 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare

Ana Morodan, condamnată la 1 an 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare

Ana Morodan a fost condamnată, joi, la 1 an 3 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare. Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă.

Morodan a fost trimisă în judecată pentru refuz de prelevare a probelor biologice, conducere sub influența substanțelor psihoactive (Alprazolam) și conducere cu permisul suspendat.

Ana Morodan a fost pusă sub control judiciar de procurori în 29 martie, după ce a fost audiată de oamenii legii. Ea a fost reținută în martie după ce a produs un accident, după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, și i-a fost reținut permisul. În cursul serii a fost oprită din nou în trafic și în plus, în urma testării, s-a constatat că aceasta consumase atât alcool cât și substanțe psihoactive, susțin procurorii.

În baza art. 337 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe inculpata Morodan Ana-Maria (….., cetăţean român, fără obliga?ii militare, necăsătorită, studii superioare, fără antecedente penale, administrator al societă?ii Morodan Service S.R.L.) la pedeapsa închisorii de 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice (faptă din 28.03.2023). II. În baza art. 335 alin. (2) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe acelaşi inculpată MORODAN ANA-MARIA la pedeapsa închisorii de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (faptă din 28.03.2023). III. În baza art. 336 alin. (2) C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. (10) C.proc.pen., condamnă pe acelaşi inculpată MORODAN ANA-MARIA la pedeapsa închisorii de 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (faptă din 28.03.2023). În baza art. 39 alin. (1) lit. b) rap. la art. 38 alin. (1) şi (2) C.pen., contopeşte pedepsele anterior aplicate pentru infracţiuni concurente şi aplică pedeapsa de 10 luni închisoare, pe care o sporeşte cu 5 luni şi 10 zile (1/3 din 16 luni), în final aplicând inculpatei pedeapsa principală rezultantă de 1 an 3 luni şi 10 zile închisoare„, se arată în minuta ședinței.

Editor: I.F.A.