You are currently viewing Chindia Târgoviște, depunctată de FRF din cauza datoriilor către fostul portar Cătălin Căbuz

Chindia Târgoviște, depunctată de FRF din cauza datoriilor către fostul portar Cătălin Căbuz

  • Post category:ACTUAL

Chindia Târgoviște se confruntă cu probleme financiare. Formația dâmbovițeană a fost depunctată după ce a avut o restanță pecuniară față de fostul portar Cătălin Căbuz. Divizionara B dâmbovițeană a fost penalizată cu 2 puncte în clasament pentru că nu i-a achitat drepturile restante goal-kepeer-ului în termenele date de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal.

Inițial, Chindia pe lângă depunctate primise și interdicția de a a face transferuri pănă la efectuarea plații. Însă, cum clubul târgoviștean și-a achitat datoria față de fostul portar, această sancțiune a căzut.

„Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul AFC Chindia Târgoviște cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte.

Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca, la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv, pentru perioada 28.09.2023 – 13.10.2023, s-au scăzut două puncte. Termen 1.11.2023”, se arată în hotărârea Comisiei.

După penalizare, Chindia a căzut de pe locul 8 pe 11, tot cu atâtea puncte acumulate.

Duminică, 22 octombrie, de la ora 11.00, Chindia va înfrunta pe Corvinul Hunedoara, în etapa cu numărul 10 a campionatului.

M.I.