You are currently viewing O nouă ediție a Topului firmelor dâmbovițene a avut loc, în această seară, la Târgoviște

O nouă ediție a Topului firmelor dâmbovițene a avut loc, în această seară, la Târgoviște

Sală de Gală, la Ballroom Nova 2 Târgoviște. Cei mai performanți antreprenori dâmbovițeni au fost premiați de Camera de Comerț Dâmbovița printr-un eveniment de înaltă clasă. Topul firmelor dâmbovițene a ajuns la ediția aniversară cu numărul XXX și, o dată în plus, s-a dovedit evenimentul de business al anului, în județul Dâmbovița. Au fost prezente la eveniment, alături de echipa Camerei de Comerț Dâmbovița, autorități județene și locale, dar și parlamentari de Dâmbovița, reprezentanți ai instituțiilor publice dâmbovițene, jurnaliști și, desigur, antreprenori de succes.

Ca în fiecare toamnă, alături de mediul de afaceri dâmbovițean a fost și Arhiepiscopia Târgoviște, prin preot Ionuț Ghibanu, vicar eparhial, care a transmis mesajul de binecuvântare al înaltpreasfințitului părinte Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit.

Gazdă primitoare, Valentin Calcan, președintele CCIA Dâmbovița, a felicitat antreprenorii dâmbovițeni care au făcut eforturi să-și mențină standardele și în acest an dificil și și-a exprimat o dată în plus recunoștința pentru sprijinul primit din partea autorităților județene.

Sunt bucuros că suntem împreună, că avem alături de noi extrem de importante oficialități, autorități din domeniul adminsitrativ, dar și politic. Evident că antreprenoriatul, fără partenerul politic și adminsitrativ nu poate să existe, aș vrea să cred că nici dânșii fără noi și că ne mai și întreabă din când în când, în momentul când vor să mai crească taxele și impozitele. Dincolo de aceste lucruri evidente, într-o țară care funcționează normal, trebuie să spun din nou și să mulțumesc pentru parteneriatul pe care noi, Camera de Comerț Dâmbovița îl avem cu Consiliul Județean Dâmbovița, cu președintele Corneliu Ștefan și cu Prefectura Dâmbovița, cu doamna prefect, Claudia Gilia, cărora le mulțumesc (…) avem peste 90 de firme prezente în țară, ceea ce este îmbucurător, pentru că, de la an, la an, reușim să aducem sub aceeași cupolă tot mai mulți oameni de afaceri, investitori, antreprenori, manageri, împreună cu autoritățile, pentru a avea un dialog cât mai bun”, a transmis în deschiderea evenimentului Valentin Calcan.

AUTOR: F.S.