You are currently viewing Camera de Comerț Dâmbovița: La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2023 au fost analizate 11.802 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active din județ

Camera de Comerț Dâmbovița: La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2023 au fost analizate 11.802 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active din județ

Camera de Comerț Dâmbovița a celebrat, aseară, performanțele mediului de afaceri, în cadrul celui mai important eveniment de business al toamnei, „Gala Topul Firmelor din Județul Dâmbovița”. A fost o ediție aniversară (cu numărul 30), cu invitați speciali, cu laureați de succes, cu multe emoții, încurajări și promisiuni.

 

„La eveniment au participat reprezentanţi ai celor mai performante companii, operatori economici din diferite sectoare de activitate cum ar fi comerţ, construcţii, industrie, cercetare-dezvoltare și high-tech, servicii, turism, agriculturā, personalităţi ale autorităților publice locale și judeţene.
Clasamentul Topul Firmelor din Dâmbovița este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.
La realizarea clasamentului Topul Firmelor din Dâmbovița 2023 au fost analizate 11.802 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în județul Dâmbovița. Dintre acestea, 2.097 de bilanțuri au intrat în competiția pentru primele 10 poziții în clasament, în conformitate cu metodologia de realizare a topurilor de firme.
În ierarhia Topul Firmelor din județul Dâmbovița 2022 s-au calificat pe prima poziție un număr de 537 de companii, pe locul al doilea 325 companii, iar cea de-a treia poziție este ocupată de 256 companii.
Le mulțumit tuturor pentru prezență, pentru rezultatele obținute, pentru faptul că, prin contribuția și eficiența lor managerială, au adus plus valoare județului, societății în ansamblu. Aceleași mulțumiri le adresăm și reprezentanților administrației publice locale și județene.
Mulţumim partenerilor şi sponsorilor acestei Gale”, transmite Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

AUTOR: F.S.