You are currently viewing Florin Bănică, comisar general adjunct Garda Națională de Mediu: așa nu se mai poate!

Florin Bănică, comisar general adjunct Garda Națională de Mediu: așa nu se mai poate!

Comisarul general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu trage un semnal de alarmă, în privința mizeriei din București. Dâmbovițeanu a postat pe pagina sa de socializare câteva imagini surprinse în această dimineață, în centrul Capitalei, care arată coșuri de gunoi explodate și înconjurate de resturi. Nu se mai poate, subliniază în acest context Bănică.

„Întâmplător, în această dimineața, în jurul orei 5:00, mă aflam în Piața Unirii, în zona intrării de la stația de metrou și … n-am putut rezista să nu fac câteva poze… ♻️
Cam așa arată centrul Capitalei, la doi pași de Centrul Vechi al orașului, într-o zonă turistică aflată la o aruncătură de băț de kilometrul zero al Bucureștiului… 🗑️
Nu știu ce fac autoritățile locale, dar e inadmisibil ce se întâmplă în privința curățeniei, în această zonă intens circulată. 
Culmea este că, în vara aceasta, erau anunțate, cu „surle și trâmbițe”, schimbări referitoare la salubrizarea Centrului Vechi.
Dar dacă astea sunt rezultatele, atunci va trebui să luăm măsuri, pentru că așa nu se mai poate”, scrie dâmbovițeanul, pe pagina sa de socializare.

AUTOR: F.S.