You are currently viewing Chindia Târgoviște vrea toată zestrea de puncte la Hunedoara. Antrenorul Vasile Miriuță, încrezător într-un succes al roș-albaștrilor

Chindia Târgoviște vrea toată zestrea de puncte la Hunedoara. Antrenorul Vasile Miriuță, încrezător într-un succes al roș-albaștrilor

Chindia Târgoviște și-a propus să acumuleze toată zestrea de puncte în duelul cu Corvinul Hunedoara, din etapa a 10-a a campionatului. Duminică, de la ora 11.00, în deplasare, dâmbovițenii țintesc o victorie în disputa cu ocupanta locului 7 din Liga a 2-a.

După ce a fost penalizată cu 2 puncte, din cauza datoriilor pe care le-a avut către fostul portar Cătălin Căbuz, Chindia nu-și mai permite pași greșiți în campionat. Pentru a prinde un loc de play-off, elevii lui Vasile Miriuță vor ataca de la bun început o victorie pe arena „Michael Klein”. Încrezătoare într-un succes al roș-albaștrilor este și conducerea tehnică a Chindiei.

„Ne aşteaptă o deplasare foarte grea, cu o echipă care joacă foarte bine “acasă”. Am mare încredere în băieți, sunt sigur ca vom face un meci mare şi vom câştiga”, a transmis antrenorul Vasile Miriuță, cu o zi înainte de duelului cu hunedorenii.

După nouă meciuri  disputate, Corvinul ocupă locul 7, cu 15 puncte, iar Chindia, după depunctare a căzut pe 11, cu tot atâtea puncte.

Într-un meci din faza grupelor Cupei României, Chindia a fost învinsă de Corvinul, cu scorul de 2-0.

M.I.