You are currently viewing Rezultatele activităților desfășurate de polițiștii dâmbovițeni! Peste 160 de autoturisme, verificate!

Rezultatele activităților desfășurate de polițiștii dâmbovițeni! Peste 160 de autoturisme, verificate!

La data de 19 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru descurajarea faptelor antisociale şi menținerea ordinii şi siguranței publice.

Misiunile polițiștilor au vizat prevenirea accidentelor și depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan sub influența alcoolului sau drogurilor și pun în pericol siguranța participanților la trafic.

Astfel, pe raza județului Dâmbovița, au fost instituite 19 filtre, fiind legitimate peste 350 de persoane și controlate 169 de autovehicule.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 269 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 42.710 lei, 211 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regulilor de circulație stabilite de O.U.G. 195/2002 și 57 pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 4 certificate de înmatriculare și au reținut 14 permise de conducere, dintre care 4 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

IPJ DÂMBOVIȚA