You are currently viewing Voleibalistele de la CSM Târgoviște, tot mai bine în campionat! Victorie și cu Rapid București

Voleibalistele de la CSM Târgoviște, tot mai bine în campionat! Victorie și cu Rapid București

Voleibalistele de la CSM Târgoviște se prezintă tot mai bine în actual stagiune a Diviziei A1 la volei feminin. Sâmbătă după-amiază, pe teren propriu, dâmbovițencele și-au arătat din nou colții și-au ajuns la a treia victorie consecutivă în campionat.

În fața propriilor fani, târgoviștencele au învins fără emoții pe Rapid București, cu scorul de 3-0 (25-16; 25-12; 25-23), într-un joc ce a contat pentru etapa a 3-a a campionatului. Succesul cu Rapid este a doua victorie importantă atinsă de CSM în acest sezon, după cea de la Lugoj, din urmă cu o etapă, când s-a impus cu 3-2.

Marcatoarele Târgoviștei în partida cu „feroviarele” au fost K. Kullerkann 14 p, A. Pîrv 13, D. Borys 10, C. Mayer 7, P. Barakova 6, G. Faleș 3 și M. Krasteva 1.

După victoria cu Rapid, vicecampioana României a urcat pe locul 2 în clasament, cu 8 puncte acumulate, aflandu-se la doar o lungime distanță de liderul CSM Volei Alba Blaj.

Etapa viitoare, CSM Târgoviște va înfrunta, în deplasare, rivala Alba Blaj.

M.I.