You are currently viewing Derby-ul județean dintre Roberto Ziduri și Urban Titu s-a încheiat la egalitate. Ambele echipe rămân neînvinse în acest sezon

Derby-ul județean dintre Roberto Ziduri și Urban Titu s-a încheiat la egalitate. Ambele echipe rămân neînvinse în acest sezon

S-a scurs o nouă etapă a în Liga a 4-a dâmbovițeană. Runda cu numărul 10 a fost una în care capul de afiș l-a reprezentat derby-ul dintre Roberto Ziduri – Urban Titu, încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1. În disputa de la Odobești, Roberto a deschis scorul prin autogolul Litoiu, iar gruparea din Titu a a restabilit egalitatea prin Manole, în repriza a doua.

După remiza dintre cele două formații, clasamentul la vârf a rămas neschimbat. Urban continuă să fie lider, cu 26 de puncte acumulate, iar Roberto să ocupe locul 2,cu același număr de puncte, dar cu un golaveraj ceva mai slab decât Urban. Și după această etapă, cele două formații rămân neînvinse în campionat.

Cum Urban Titu și Roberto Ziduri s-au anulat reciproc, Gura Șuții s-a apropiat la numai 2 puncte de primele două clasate, iar Potlogi la 5. Voinești a pierdut un meci în care pleca favorită și a ratat șansa de a veni la 3 puncte de lider.

Oaspeții au câștigat jumătate dintre jocurile etapei, prin Urziceanca, Brezoaele, Gura Șuții și Tătărani. Titu a plecat neînvinsă de la Ziduri, în derby-ul rundei, în timp ce Potlogi, Burduca și Fieni s-au impus pe teren propriu.

Urziceanca, Fieni și Burduca au obținut victorii care le plasează în prima jumătate a ierarhiei. Braniștea și Șuța Seacă au o rezervă de puncte, prin care se mențin la distanță de zona fierbinte, unde se află Tătărani, Răzvad, Brezoaele, Moroeni, Bucșani și Ocnița.

Liga a 4-a. Etapa a 10-a – Rezultate 

Viitorul Voinești – Voința Tătărani 2-5
FC Potlogi – Săgeata Braniștea 2-1
Unirea Bucșani – Recolta Gura Șuții 0-5
Flacăra Șuța Seacă – AFC Brezoaele 1-4
Străjerii Răzvad – Libertatea Urziceanca 1-2
CSM Fieni – Viitorul Ocnița 4-0
Roberto Ziduri – Urban Titu 1-1
ACS Burduca – Bradul Moroeni 4-1