You are currently viewing Chindia Târgoviște și-a primit punctele înapoi! Echipa dâmbovițeană a urcat pe locul 10 în clasament

Chindia Târgoviște și-a primit punctele înapoi! Echipa dâmbovițeană a urcat pe locul 10 în clasament

Veste excelentă pentru Chindia Târgoviște! Divizionara B dâmbovițeană și-a primit înapoi, astăzi, cele două puncte luate, săptămâna trecută, în urma unei decizii a Comisiei de Etică și Disciplină din cadrul FRF, după ce clubul nu îl plătise la timp pe fostul portar Cătălin Căbuz.

Echipa târgovișteană și-a primit înapoi punctele după ce oficialii clubului s-au adresat de urgență comisiei care hotărâse depunctarea.

AFC Chindia Târgoviște vs. Căbuz Cătălin Vasile – Revizuire împotriva încheierii din 18.10.2023, pronunțată în dosarul nr. 18/CDE/2023 – În temeiul art. 121 alin.1 din RD, admite cererea de revizuire și dispune anularea încheierii din 18.10.2023, pronunțată în dosarul 18/CDE/2023”, a decis, astăzi, Comisia de Etică și Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

După ce și-a primit cele două puncte înapoi, Chindia a făcut un salt substanțial în clasament. Ajungând din nou la 13 puncte, formația dâmbovițeană a urcat de pe locul 13 pe 10. După zece etape disputate, Chindia se află la 3 puncte distanță de locurile de play-off.

M.I.