You are currently viewing Deplasare de „foc” pentru baschetbalistele de la CSM Târgoviște! Sâmbătă, duel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României

Deplasare de „foc” pentru baschetbalistele de la CSM Târgoviște! Sâmbătă, duel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana României

Deplasare de „foc” pentru baschetbalistele de la CSM Târgoviște, la sfârșitul acestei săptămâni! Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 19.00, în etapa a doua a campionatului, formația antrenată de Cătălin Tănase va înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana en-titre a României. Disputa dintre cele două echipe va fi găzduită de Sala ”Sepsi Arena” din Sfântu Gheorghe.

Târgoviștencele își doresc ca la Sfântu Gheorghe să aibă parte o evoluție cât mai bună, pentru a pune o rezistență pe măsură puternicului adversar. „Cu siguranță nu va fi o partidă ușoară, însă promitem să oferim un meci pe cinste și să luptăm pentru fiecare punct”, au transmis oficialii formației târgoviștene.

În prima etapă a Ligii Naționale de baschet feminin, CSM a fost învinsă de CSM CSU Constanța, cu 71-79. De partea cealaltă, Sepsi a trecut de CSM Târgu Mureș, cu 115-35.

M.I.