You are currently viewing Claudia Gilia: îmi doresc să rămâneți în țara noastră, să vă construiți o carieră, să ajutați la dezvoltarea României

Claudia Gilia: îmi doresc să rămâneți în țara noastră, să vă construiți o carieră, să ajutați la dezvoltarea României

Participare numeroasă, astăzi, la ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Aproape 500 de locuri de muncă au fost puse la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, de către cei 47 de agenți economici care au răspuns chemării Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița. Bursa a prezentat interes nu doar pentru absolvenți, ci și pentru șomeri, persoane încadrate deja în piața muncii și persoane care doresc să obțină o nouă calificare.

Și reprezentantul Guvernului în teritoriu, Claudia Gilia, a participat, astăzi, la deschiderea evenimentului.

Evenimentul de astăzi este oportunitatea de care trebuie să profitați! Deși, din datele prezentate, am înțeles că există oferte de muncă din mai multe state europene, eu îmi doresc să rămâneți aici, în țara noastră, să vă construiți o carieră, să ajutați la dezvoltarea României.
Felicit organizatorii evenimentului, partenerii implicați și angajatorii!
Succes tuturor în găsirea unui loc de muncă prin care să-și poată valorifica abilitățile și competențele!”, a transmis prefectul județului, Claudia Gilia.

AUTOR: F.S.