You are currently viewing Clotilde Armand a dispus ca toate restaurantele din parcurile din sectorul I al Capitalei să se închidă la ora 23

Clotilde Armand a dispus ca toate restaurantele din parcurile din sectorul I al Capitalei să se închidă la ora 23

Clotilde Armand a anunțat că toate restaurantele care funcționează în parcuri vor avea program de activitate până la ora 23.00. 

Primarul spune că, vineri, printr-o notă internă a solicitat Serviciului Autorizații de Funcționare și Servici Publice din cadrul Primăriei Sectorului 1 ca toate autorizațiile de funcționare pentru unitățile comerciale cu activitate de restaurant în parcuri să se elibereze cu program de funcționare ce nu poate depăși intervalul orar cuprins între orele 7.00 și 23.00. În cazul autorizațiilor deja emise, cu depășirea acestui orar, primarul spune că a cerut revizuirea în regim de urgență a acestora, cu respectarea programului amintit mai sus.

Am mai solicitat funcționarilor, să nu mai emită autorizații de funcționare în interiorul parcurilor pentru unitățile comerciale și de prestări servicii care prin natura activității acestora pot crea riscuri pentru sănătatea populației sau disconfort comunității prin producerea de zgomot, vibrații, praf, fum, gaze toxice sau iritante etc. Am motivat această notă în baza prevederilor – Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, aprobate prin ordin al Ministrului Sănătății”, adaugă primarul Sectorului 1.

Editor: I.F.A.