You are currently viewing Patru deținuți de la Penitenciarul Găești au participat, astăzi, la Bursa Locurilor de Muncă, organizată la Târgoviște

Patru deținuți de la Penitenciarul Găești au participat, astăzi, la Bursa Locurilor de Muncă, organizată la Târgoviște

Penitenciarul Găești a participat, astăzi, la „Bursa locurilor de muncă”, organizată de AJOFM Dâmbovița, la Clubul Studenților din Târgoviște. Astfel, patru persoane private de libertate, aflate în ultima parte a traseului execuțional penal și care manifestă o atitudine pozitivă în ceea ce privește munca au stat de vorbă cu angajatorii, în căutarea unui job.

Aceștia au avut posibilitatea să identifice elementele de suport social, care pot oferi asistență necesară facilitării reintegrării sociale, prin ședințele de informare, consiliere și mediere a muncii, oferite de consilierii AJOFM Dâmbovița. Totodată, aceștia au avut ocazia să studieze ofertele puse la dispoziție de agenții economici și, implicit, să identifice eventuale oportunități de angajare după eliberare.

Activitatea face parte din registrul acțiunilor de incluziune socială și de promovare a forței de muncă specială, în rândul antreprenorilor, oferind oportunităţi pentru fiecare dintre participanţi de a deveni un potenţial angajat după punerea în libertate.

AUTOR: F.S.