You are currently viewing Urban Titu și Roberto Ziduri continuă să fie invincibile în Liga a 4-a

Urban Titu și Roberto Ziduri continuă să fie invincibile în Liga a 4-a

O nouă etapă a luat sfârșit în campionatul județean. Astăzi, în Liga a 4-a dâmbovițeană a fost programată o nouă rundă, cu meciuri extrem de disputate. Și după această nouă etapă, Urban Titu și Roberto Ziduri au rămas neînvinse în competiție.

Liderul campionatului, Urban Titu, și-a arătat colții din plin și a trecut de CSM Fieni la scor de maidan, cu 8-1. În schimb, ocupanta locului secund, Roberto Ziduri, a dispus, în deplasare, de Bradul Moroeni, cu 3-1.

Gazdele s-au impus în jumătate dintre jocurile etapei, prin Brezoaele, Ocnița, Titu și Braniștea. Potlogi, Șuța Seacă și Ziduri au câștigat în deplasare, în timp ce Voinești pleacă neînvinsă de la Gura Șuții.

Urban Titu și Roberto Ziduri și-au menținut invincibilitatea și după runda de astăzi, continuând umăr la umăr duelul pentru titlul de campioană. Gura Șuții a cedat puncte importante pe teren propriu, astfel că Potlogi s-a apropiat amenințător de podium.

Braniștea, Șuța Seacă, Urziceanca, Fieni și Burduca formează plutonul median. Brezoaele iese din zona minată, depășindu-le pe Tătărani și Răzvad. Ocnița pasează „lanterna roșie”, evitând locurile direct retrogradabile, pe care au alunecat Moroeni și Unirea Bucșani.

Liga a 4-a. Etapa a 11-a – Rezultate

Voința Tătărani – FC Potlogi 1-2
Recolta Gura Șuții – Viitorul Voinești 1-1
AFC Brezoaele – Unirea Bucșani 6-1
Libertatea Urziceanca – Flacăra Șuța Seacă 2-5
Viitorul Ocnița – Străjerii Răzvad 4-0
Urban Titu – CSM Fieni 8-1
Bradul Moroeni – Roberto Ziduri 1-3
Săgeata Braniștea – ACS Burduca 1-0.

M.I.