You are currently viewing Boxerul târgoviștean Angelo Arghira a obținut medalia de bronz la Campionatul Balcanic

Boxerul târgoviștean Angelo Arghira a obținut medalia de bronz la Campionatul Balcanic

Rezultat de prestigiu pentru boxul târgoviștean obținut de Angelo Arghira, care a cucerit bronzul la Campionatul Balcanic de juniori și tineret, găzduit de orașul Râmnicu Vâlcea, în perioada 21-28 octombrie.

Pugilistul Clubului Sportiv Târgoviște a obținut valoroasa medalie la tineret, la categoria 75 de kilograme. În semifinalele competiției, boxerul antrenat de Gheorghe și Alexandru Stan a fost învins de albanezul Amar Koci, sportiv ce a devenit campion balcanic. În lupta pentru aur, învingătorul românului din semifinale l-a bătut pe sârbul Dimitrije Andrejevic.

Angelo Arghira este una dintre marile speranțe pugilistice din cadrul clubului dâmbovițean. Anul trecut, talentatul boxer a devenit campion al României la juniori, iar în urmă cu doi ani a cucerit bronzul. În schimb, la începutul acestui an, Angelo a luat argintul la Cupa României pentru tineret, iar în 2022 a obținut bronzul la Cupa României pentru juniori.

Urcarea pe podiumul de premiere la Balcaniada de tineret din acest an este unul dintre cele mai valoroase rezultate din cariera boxerului dâmbovițean.

M.I.