You are currently viewing Sprijin pentru părinți, în cartea unei dâmbovițence, lansată, ieri, la Târgoviște

Sprijin pentru părinți, în cartea unei dâmbovițence, lansată, ieri, la Târgoviște

Librăria Cărturești Târgoviște își propune să fie mai activă pe partea de organizare evenimente locale, așa că, ieri, a organizat o primă lansare de carte. „Pingu Pinguinul merge la grădiniță” este lucrarea scrisă în sprjinul părinților cu copii de vârstă preșcolară de nimeni alta decât dâmbovițeanca Mădălina Drugă.

Autoarea, aflată la debutul său literar este un antreprenor local foarte apreciat de comunitatea din Găești, consultant în somnul copiilor la Nani Nani by Ioana Stănescu, certificată la The Family Sleep Institute și educator Circle of Security și holistic sleep coach. Tânără mămică, la rândul ei, Mădălina știe care sunt provocările cu care se confruntă părinții când vine vorba despre primii pași ai copilului în colectivitatea preșcolară, așa că propune un ghid care să facă tranziția mai ușoară, pentru întreaga familie.

Aventura lui Pingu, frumos ilustrată de către Bianca Ionescu, s-a lansat, ieri, la Târgoviște, printre prieteni ai cărților, dornici să vadă ce trucuri pot folosi pentru a se asigura că cei mici vor depăși cu bine primii pași departe de casă și poate fi găsită deja pe rafturile librăriei.