You are currently viewing CSM Târgoviște, victorie superbă la Alba Blaj, împotriva campioanei României la volei feminin

CSM Târgoviște, victorie superbă la Alba Blaj, împotriva campioanei României la volei feminin

Voleibalistele de la CSM Târgoviște au fost la înălțime în etapa a 4-a a campionatului! Într-o deplasare infernală, dâmbovițencele și-au arătat superioritatea și au obținut o victorie senzațională împotriva campioanei CSM Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-2 (25-15, 25-27, 25-22, 18-25, 15-13).

CSM Târgoviște, antrenată de Branko Gajic, a condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, dar ardelencele, impulsionate și de fanii din tribune, nu au cedat niciun moment. S-a intrat în decisiv, și deși Blajul era echipa care venea din urmă, dâmbovițencele au arătat că au psihic de învingătoare. Disputa de la Blaj, între Volei Alba și CSM Târgoviște, a fost una extrem de disputată, dar și foarte frumoasă, cu un volei de mare calitate. Cele două echipe au avut momente extraordinare.

Marcatoarele vicecampioanei României cu Alba Blaj au fost A. Pîrv 25 p, M. Krasteva 17, D. Boris 14, C. Mayer 9, G. Faleș 9, P. Barakova 5, K. Kullerkann 3 și J. Urias Castro 1.

Succesul din această seară a fost cel mai valoros pentru CSM Târgoviște din actuala stagiune. După victoria de astăzi, dâmbovițencele au urcat pe primul loc în clasament, cu 10 puncte acumulate.

Etapa viitoare, CSM Volei Alba Blaj va da peste CSO Voluntari.

M.I.