You are currently viewing CSM Târgoviște are din nou trei jucătoare în echipa ideală a etapei! Sârbul Branko Gajic, pentru a treia oară desemnatul antrenorul etapei

CSM Târgoviște are din nou trei jucătoare în echipa ideală a etapei! Sârbul Branko Gajic, pentru a treia oară desemnatul antrenorul etapei

Când bați campioana la ea acasă,  în cel mai spectaculos meci al acestui început de campionat, e normal să ai cele mai multe jucătoare în echipa etapei. Asta s-a întâmplat cu CSM Târgoviște, la începutul acestei săptămâni.

După succesul cu CSM Volei Alba Blaj, din echipa târgovișteană au fost selectate în echipa ideală a etapei pe Adriana Pîrv, Petya Barakova și Alexandra Ciucu. Totodată, sârbul Branko Gajic a fost ales antrenorul etapei. Este a patra etapa consecutivă când, CSM Târgoviște are jucătoare în echipa ideală a rundei. De asemenea, Gajic a fost desemnat pentru a treia oară consecutiv antrenorul etapei în Divizia A1.

Luni seara, în deplasare, CSM Târgoviște a trecut de campioana CSM Volei Alba Blaj, cu scorul de 3-2. Acesta a fost cel mai valoros succes pentru vicecampioană în actuala stagiune. Cu 10 puncte acumulate, CSM Târgoviște ocupă primul loc în clasament.

M.I.