You are currently viewing Chindia Târgoviște, deplasare dificilă în etapa  a 12-a a campionatului. Duel cu Viitorul Târgu Jiu la Turnu Severin

Chindia Târgoviște, deplasare dificilă în etapa a 12-a a campionatului. Duel cu Viitorul Târgu Jiu la Turnu Severin

Chindia Târgoviște se pregătește pentru un nou meci în campionat. Sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, pe stadionul din Drobeta Turnu Severin, dâmbovițenii vor înfrunta pe ACS Viitorul Târgu Jiu, într-un joc ce va conta pentru etapa a 12-a.

Disputa cu oltenii nu se anunță deloc una ușoară pentru târgovișteni. Viitorul Târgu Jiu ocupă locul 9 în clasament și are doar o singură înfrângere în acest sezon. Chindia va trebui să tragă din răsputeri pentru a putea obține un rezultat pozitiv în această deplasare.

Chindia țintește toate punctele pentru a atinge a doua victorie consecutivă, dar și pentru a putea face pasul pe locurile de play-off. Conducerea tehnică a echipei speră ca în disputa cu Viitorul roș-albaștrii să devină victorioși la finalul întâlnirii cu oltenii. Vasile Miriuță își dorește ca în luna decembrie să ducă echipa în play-off.

„Deocamdată noi suntem o echipă de Liga a 2-a. Avem un meci, sâmbătă, foarte-foarte greu la Târgu Jiu, de aia am și menajat o parte dintre titulari. Până pe 2 decembrie, asta e misiunea noastră, să fim acolo, în play-off. Mai sunt patru jocuri, patru finale pentru noi, pentru că, până la urmă, asta ne dorim cu toții, să intrăm în play-off. După aia, în primăvară, mai sunt patru jocuri și să facem tot posibilul să promovăm. Dar important e ca pe 2 decembrie echipa să fie în play-off. Am mare încredere în băieții mei, mă duc cu ei până în pânzele albe”, a precizat Vasile Miriuță, la finalul jocului cu Petrolul Ploiești din Cupa României, unde a menajat mai mulți titulari.

După 11 meciuri disputate, Chindia ocupă locul 7, cu 16 puncte acumulate.

M.I.