You are currently viewing Continuă acțiunile polițiștilor dâmbovițeni pentru siguranța comunității! Peste 130 de sancțiuni au fost aplicate!

Continuă acțiunile polițiștilor dâmbovițeni pentru siguranța comunității! Peste 130 de sancțiuni au fost aplicate!

La data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost în teren, pe raza întregului județ, continuând să acționeze pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Ca urmare a celor 15 filtre instituite, polițiștii au legitimat 313 persoane, au oprit pentru control 228 de autovehicule și au aplicat 137 de sancțiuni contravenționale.

Din totalul acestora, 22 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 99 pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pe drumurile publice intens circulate pentru prevenirea producerii unor accidente de circulație, fiind testați 97 de conducători auto pentru depistarea consumului de substanțe psihoactive sau alcool.

Totodată, pentru neregulile descoperite au fost reținute 6 certificate de înmatriculare  și 7 permise de conducere.

Acțiunile pentru siguranța cetățenilor vor continua și pe parcursul acestei zile, polițiștii fiind prezenți la datorie.

IPJ DÂMBOVIȚA