You are currently viewing Nemulțumiri la Chindia Târgoviște după remiza cu Viitorul Târgu Jiu. Vasile Miriuță: „Am avut trei ocazii uriașe și trebuia să plecăm cu cele trei puncte”

Nemulțumiri la Chindia Târgoviște după remiza cu Viitorul Târgu Jiu. Vasile Miriuță: „Am avut trei ocazii uriașe și trebuia să plecăm cu cele trei puncte”

Remiza „albă” înregistrată de Chindia Târgoviște în disputa cu Viitorul  Târgu Jiu  nu a fost una mulțumitoare pentru conducerea tehnică a Chindiei Târgoviște. Aceasta se aștepta ca roș-albaștrii să obțină toate punctele cu oltenii pentru ca echipă să facă saltul pe locurile de play-off.

Antrenorul Vasile Miriuță și-ar fi dorit ca elevii săi să fructifice doar una dintre ocaziile avute pe arena din Turnu Severin. Și după acest rezultate de egalitate, tehnicianul este încrezător că poate ajunge cu echipa târgovișteană în play-off.

„Am întâlnit o echipă bună, care a pierdut un singur meci în acest sezon și știam că nu ne va fi ușor cu Viitorul Pandurii. Per ansamblu, sunt mulțumit de atitudine și determinare, dar am avut trei ocazii uriașe și trebuia să plecăm cu cele trei puncte. Ei nu știu să fi avut ocazii.

Noi am făcut un joc bun, dar efectiv ne-a lipsit golul. Șansele noastre la play-off au rămas la fel, fiindcă distanța dintre echipe este mică. Mai sunt trei meciuri în acest an și trebuie să câștigăm etapa viitoare cu Mioveni, o contracandidată. Un meci foarte greu”, a transmis antrenorul Vasile Miriuță.

Joi, 9 noiembrie, pe arena „Eugen Popescu” din Târgoviște, Chindia va înfrunta pe CS Mioveni, într-un joc în care victoria va fi obligatorie pentru dâmbovițeni dacă își doresc să intre în play-off la finalul sezonului regulat.

M.I.