You are currently viewing Podium neschimbat în Liga a 4-a și după etapa a 12-a! Urban Titu este în continuare lider în campionatul județean

Podium neschimbat în Liga a 4-a și după etapa a 12-a! Urban Titu este în continuare lider în campionatul județean

S-a consumat o nouă etapă în Liga a 4-a a dâmbovițeană! În runda cu numărul 12 a competiției, victoriile au fost împărțite între echipele gazdă (Potlogi, Ziduri, Șuța Seacă, Voinești) și cele vizitatoare (Moroeni, Titu, Urziceanca, Gura Șuții), într-o etapă cu două scoruri fluviu.

Podiumul rămâne neschimbat, cu Urban Titu, Roberto Ziduri și Recolta Gura Șuții. Potlogi și Voinești nu renunță nici ele la un loc în Top 3. Șuța Seacă, Urziceanca, Braniștea, Fieni și Burduca sunt în zona liniștită a ierarhiei.

Dintre ultimele clasate, doar Moroeni obține puncte, urcând două locuri. Se apropie de Brezoaele și Tătărani, echipe care rămân în perimetrul neafectat de retrogradare. Răzvad și Ocnița alunecă în clasament, în timp ce Unirea Bucșani deține „lanterna”.

Etapa viitoare sunt programate următoarele meciuri:  Gura Șuții – Potlogi, Brezoaele – Tătărani, Urziceanca – Voinești, Ocnița – Bucșani, Titu – Șuța Seacă, Moroeni – Răzvad, Braniștea – Fieni, Burduca – Ziduri.

Liga a 4-a. Etapa a 12-a – Rezultate 

FC Potlogi – ACS Burduca 2-0
Roberto Ziduri – Săgeata Braniștea 3-0
CSM Fieni – Bradul Moroeni 2-3
Străjerii Răzvad – Urban Titu 0-3
Flacăra Șuța Seacă – Viitorul Ocnița 10-1
Unirea Bucșani – Libertatea Urziceanca 1-2
Viitorul Voinești – FC Brezoaele 6-3
Voința Tătărani- Recolta Gura Șuții 2-10

M.I.