You are currently viewing Radu Popa, deputat: rușii câștigă alegerile în Chișinău și dau un damf de ridicol peste rujul Maiei Sandu

Radu Popa, deputat: rușii câștigă alegerile în Chișinău și dau un damf de ridicol peste rujul Maiei Sandu

ieri, 5 noiembrie, au avut loc alegeri locale cu miză majoră în Republica Moldova. Candidatul pro-rus Ion Ceban, primarul în funcție al Chișinăului, a obținut în urma procesului electoral un nou mandat încă din primul tur cu 50,62% din voturi după prelucrarea tuturor celor 305 procese verbale. Și în privința numărului de consilieri municipali formațiunea pro-rusului Ceban a obținut majoritatea, cu un procent de 33,1%. Victoria lui Ceban este un motiv de îngrijorare pentru actualul președinte moldovean și pentru ambițiile sale pro-europene, după cum, în mod sarcastic comentează și deputatul de Dâmbovița, Radu Popa, pe pagina sa de socializare.

„În timp ce noi discutăm cu pathosul specific românilor despre familia viitorului candidat prezidențial Lasconi dar fără să producem nicio idee care să genereze o dezbatere publică despre condiția familiei tradiționale în România europeană, rușii câștigă alegerile în Chișinău și dau un damf de ridicol peste rujul Maiei Sandu.
Dar e și asta un mod prin care unii politicieni își pot, eventual, explica funcțiile politice”, scrie deputatul de Dâmbovița, pe pagina sa de Facebook.

AUTOR: F.S.