You are currently viewing Vremea întoarce pagina, la finalul acestei săptămâni

Vremea întoarce pagina, la finalul acestei săptămâni

Cu mici excepții, ne-am bucurat de o toamnă lungă și blândă și parcă nici nu ne vine să credem că ne mai desparte doar puțin peste o lună de Sărbătorile de Iarnă, când încă avem maxime termice de peste 20 de grade Celsius. Se pare, însă, că vremea întoarce pagina, la finalul săptămânii, cel puțin în zona Munteniei, după cum arată prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, elaborată de ANM.

„Intervalul de prognoză va debuta cu o vreme deosebit de caldă pentru utima decadă a lunii noiembrie, apoi se va răci ușor, astfel încât va fi doar cald, însă din 12 noiembrie se estimează o răcire mai accentuată, ce va persista până la finalul perioadei. În acest tablou meteorologic, temperaturile maxime vor avea valori medii de la 22 spre 12 grade și minime de la 10 până la 2 grade.
Precipitațiile iși vor face apariția cu totul trecător, regimul pluviometric se va menține deficitar, dar va exista totuși probabilitatea de extindere a acestora în zilele de 8 și 13 noiembrie”, transmit meteorologii.

AUTOR: F.S.