You are currently viewing Dâmbovițeanul Cristian Neguț, eroul lui Hermannstadt în disputa cu CFR Cluj! A marcat golul victorios

Dâmbovițeanul Cristian Neguț, eroul lui Hermannstadt în disputa cu CFR Cluj! A marcat golul victorios

Dâmbovițeanul Cristian Neguț a fost eroul lui FC Hermannstadt în meciul cu CFR Cluj, fostă campioană a României. În disputa încheiată cu 1-0 pentru sibieni, mijlocașul dâmbovițean a marcat golul victorios prin care formația sa și-a adjudecat toate punctele puse în joc.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat reușita câștigătoare în minutul 62, când a trimis imparabil, în vinclu porții adverse. Peste alte patru minute, mijlocașul a mai înscris o dată, dar golul acesta a fost anulat de arbitrul asistent.

Reușita cu CFR Cluj este prima pentru Neguț în tricoul sibian în actuala stagiune. Până la meciul de aseară, dâmbovițeanul mai jucase de 13 ori pentru Hermannstadt și reușise să ofere 2 assist-uri colegilor. Neguț a ajuns la formația din Sibiu în vară de la Chindia Târgoviște.

În carieră, fotbalistul care a început fotbalul la GȘA Nucet a mai evoluat pentru Urban Titu, Chindia Târgoviște și CFR Cluj. Potrivit Transfermarkt.com, cota de piață a mijlocașului este de 550.000 de euro.

M.I.