You are currently viewing Dâmbovițeanul Denis Ispas, la al treilea gol în echipamentul Concordiei Chiajna! A „perforat” și poarta celor de la FC Argeș

Dâmbovițeanul Denis Ispas, la al treilea gol în echipamentul Concordiei Chiajna! A „perforat” și poarta celor de la FC Argeș

  • Post category:ACTUAL

Sezon excelent pentru dâmbovițeanul Denis Ispas la Concordia Chiajna! Apărătorul în vârstă de 30 de ani a ajuns, week-end-ul trecut, la a treia reușită în tricoul „vulturilor verzi”.

În disputa Concordia Chiajna – FC Argeș, încheiată cu scorul de 1-0, dâmbovițeanul a marcat golul prin care gruparea din Ilfov a devenit victorioasă. Ispas a semnat singura reușită a întâlnirii în minutul 18, printr-o lovitură de cap. A fost al treilea gol marcat de jucătorul dâmbovițean în tricoul Concordiei în actuala stagiune, după cele din meciurile cu CS Mioveni și Corvinul Hunedoara.

După victoria cu FC Argeș, Ispas a urcat cu Concordia pe loc de play-off. La capătul a 12 meciuri disputate, Chiajna ocupă locul 6, cu 19 puncte acumulate. Apărătorul  a ajuns vara trecută la Concordia de la Universitatea Cluj Napoca.

M.I.