You are currently viewing Elev rănit de copilul violent de la școala din Valea Voievozilor. De data aceasta a fost nevoie de intervenția ambulanței

Elev rănit de copilul violent de la școala din Valea Voievozilor. De data aceasta a fost nevoie de intervenția ambulanței

Din nou probleme create de elevul violent care a fost mutat, de la Școala Coresi din Târgoviște, la Școala Valea Voievozilor, din cauza ieșirilor repetate. După ce o vreme lucrurile au părut că s-au liniștit, copilul pare că a revenit la comportamentul care a scos sute de părinți în stradă, acum câteva luni.

Potrivit informațiilor oferite de IPJ Dâmbovița, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște au fost sesizați, ieri, printr-un apel la 112 de către o femeie, cu privire la faptul că un elev de la școala din localitatea Valea Voievozilor provoacă scandal. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări efectuate, au constatat că un minor de 9 ani ar fi aruncat cu un scaun metalic care s-ar fi aflat pe hol, moment în care ar fi fost lovit un alt copil de 6 ani, care a necesitat îngrijiri medicale.

La unitatea școlară s-au prezentat polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară pentru verificări suplimentare și au fost informați cu privire la evenimentul produs și reprezentații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor legale, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

AUTOR: F.S.