You are currently viewing Mâine va avea loc finala competiției „Sat European de tineret 2024”. Comuna Aninoasa se află printre finaliști

Mâine va avea loc finala competiției „Sat European de tineret 2024”. Comuna Aninoasa se află printre finaliști

După multe luni de muncă, tinerii din Grupul de inițiativă din Pucioasa își vor afla, în sfârșit poziția pe podium în cadrul competiției „Sat European de tineret 2024”.

Dâmbovițenii vor participa mâine, 11 noiembrie 2023, la Gala Tinerilor din Mediul Rural, în cadrul căreia se vor anunța câștigătorii competiției.

Mult succes membrilor Grupului de inițiativă Aninoasa, care azi fac deplasarea în județul Iași, la Hălăucești, ca reprezentanți ai comunității noastre și ai județului Dâmbovița.

În competiția pentru obținerea titlului de “Sat European de tineret 2024”, au rămas patru comune: Aninoasa – jud. Dâmbovița, Jebel – jud. Timiș, Peștera – jud. Constanța și Poiana – jud. Galați”, transmite Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „PREZENT GALA TINERILOR DIN MEDIUL RURAL 11 NOIEMBRIE, COMUNA HĂLĂUCEȘTI, IAŞI EUROPEAN ADAG HÃLÃUCEȘTI เ”

La Gala Tinerilor din Mediul Rural ne dorim să punem reflectoarele pe tinerii, lucrătorii de tineret și proiectele cu impact din mediul rural, dar și să creăm un spațiu prietenos de întâlnire, în care să ne cunoaștem, să ne inspirăm unii de la ceilalți, să ne dăm seama că nu suntem singuri și că împreună putem aduce schimbări în comunitățile rurale. Aflată la a 4-a ediție, Gala celebrează sectorul de tineret din comunitățile rurale. Este un eveniment strategic care a ajuns la a patra ediție și este organizat de către Guvernanța programului European Youth Village, formată din Asociatia Pentru Dezvoltare Activa și Go Free – Asociația pentru Sprijinirea Societății Civile, cu sprijinul Erasmus+RO. Partener local: Hălăucești – Sat European de Tineret 2022-2023. Pe 11 noiembrie, în cadrul Galei Tinerilor din Mediul Rural care va avea loc în Hălăucești (jud. Iași) vom afla și care sunt comunele care vor prelua titlul de Sat European de Tineret 2024. În competiția finală au rămas patru comune: Aninoasa (Județul Dâmbovița), Jebel (Județul Timiș), Peștera (Județul Constanța) și Poiana (Județul Galați)”, au transmis organizatorii evenimentului.

AUTOR: F.S.