You are currently viewing Votați un proiect românesc finalist în competiția europeană de bune practici ariawards23

Votați un proiect românesc finalist în competiția europeană de bune practici ariawards23

Asociația Sport Club Caiac SMile și-a propus să adauge valoare comunității din zona GAL Someș-Codru din România prin înființarea unui serviciu nou și inovator pentru tinerii cu dizabilități, proiect finanțat prin PNDR2020, Măsura M 19 LEADER, cu o valoare a fondurilor europene nerambursabile de 119.784 de euro.

Proiectul a fost propus de echipa RNDR în competiția europeană de bune practici ariawards23 și a fost selectat pe lista scurtă a finaliștilor.

Un nou centru a fost echipat și este acum pe deplin operațional în conformitate cu cerințele grupurilor țintă (tineri din instituții de îngrijire și plasament, atât familii vulnerabile, cât și familii obișnuite). Asociația implementează cu succes activități care facilitează incluziunea socială în societate prin dezvoltarea abilităților, încrederii și îmbunătățirea calității vieții participanților prin atenuarea riscului de excluziune socială.

Proiectul își propune să sprijine tinerii vulnerabili (până la 18 ani) expuși riscului de excluziune socială cu servicii inovatoare pentru a le spori încrederea, stima de sine și oportunitățile de incluziune socială prin sport. Proiectul a aplicat o terapie inovatoare axată pe sporturi adaptive, cum ar fi caiacul și schiul.

Susține proiectul românesc votând Caiac SMile la acest link:
https://bit.ly/voteaza-caiac-smile

Editor: I.F.A.