You are currently viewing Două accidente rutiere soldate cu răniți, la Târgoviște și Valea Lungă!

Două accidente rutiere soldate cu răniți, la Târgoviște și Valea Lungă!

La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 15:35, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe raza municipiului Târgoviște, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr de 21 de ani, din comuna Bucșani, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Margini, din municipiul Târgoviște, ar fi intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din comuna Ocnița.

În urma impactului, șoferul de 55 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital.

De asemenea, în cursul serii trecute, în jurul orei 21:58, polițiștii din cadrul Poliției Municipiul Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Valea Lungă.

În urma deplasării la fața locului și din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr de 21 de ani, din comuna Iedera, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 710 A, din direcția Iedera către Valea Lungă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat într-un șanț.

În urma impactului, șoferul și o pasageră, de 19 ani, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii celor două accidente rutiere, precum și pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

IPJ DÂMBOVIȚA