You are currently viewing Primarul Comunei Văcărești a semnat contractul de finanțare prin Programul Național Anghel Saligny, pentru apă și canalizare

Primarul Comunei Văcărești a semnat contractul de finanțare prin Programul Național Anghel Saligny, pentru apă și canalizare

Vești bune pentru locuitorii comunei Văcărești. Primarul, Romică Stoica anunță că săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a semnat contractul de finanțare, prin Programul Național „Anghel Saligny”, pentru apă și canalizare.

„Proiectul cuprinde: canalizare în satul Bungetu și racordarea tuturor gospodăriilor la sistemul de canalizare. Valoare proiect: aprox. 10 000 000 lei.
În curând, vestea cea mare pentru locuitorii din satele Văcărești și Brăteștii de Jos cu privire la proiectul pentru apă și canal!
Vreau să le mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect, în special domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan, precum și vouă, locuitorilor noștri, pentru susținere și încredere”, a transmis edilul comunei dâmbovițene.

AUTOR: F.S.