You are currently viewing Toma Petcu, senator PNL, spune că informaţiile potrivit cărora „25 de primari din PNL Giurgiu, ar fi `migrat` către PSD sunt false!

Toma Petcu, senator PNL, spune că informaţiile potrivit cărora „25 de primari din PNL Giurgiu, ar fi `migrat` către PSD sunt false!

Prim vicepreşedintele PNL Giurgiu, senatorul Toma Petcu, a precizat că informaţiile din spaţiul public potrivit cărora 25 de primari din organizaţia liberală ar fi „migrat” la PSD sunt false. „Menţionez faptul că, în ultimele două săptămâni, am avut două întâlniri regionale, pe zonele de sud şi nord ale judeţului. Prima întrunire a avut loc la Călugăreni, gazdă fiind primarul Mitică Iordache, iar cea de-a doua s-a desfăşurat ieri, la Floreşti-Stoeneşti, unde gazdă a fost primarul Costel Dumitru”,a adăugat Petcu.

„În urma unor informaţii apărute în spaţiul public, la un post de televiziune, se propagă în mediul online un material video în care se menţionează că mai muţi primari, mai concret «25 de primari», din PNL Giurgiu, ar fi «migrat» către PSD. Menţionez faptul că, în ultimele două săptămâni, am avut două întâlniri regionale, pe zonele de sud şi nord ale judeţului. Prima întrunire a avut loc la Călugăreni, gazdă fiind primarul Mitică Iordache, iar cea de-a doua s-a desfăşurat ieri, la Floreşti-Stoeneşti, unde gazdă a fost primarul Costel Dumitru”, a scris Toma Petcu, pe Facebook.

Senatorul PNL a mai spus că, „la aceste întâlniri, dintr-un număr de 34 de primari PNL pe care i-am invitat, doar patru nu au putut participa, din motive bine întemeiate. Specific faptul că, toţi cei patru primari, sunt liberali cu state vechi, oameni care sunt alături de Partidul Naţional Liberal.

„La întruniri au fost prezenţi şi ce trei primari din judeţ, de altă culoare decât PNL sau PSD. Cu toţi cei 33 de primari cu care ne-am întâlnit în aceste două săptămâni, am avut multiple discuţii. Am vorbit pe fiecare localitate, despre proiectele de dezvoltare şi de interes: rectificare bugetară, sume alocate pentru echilibrarea bugetelor şi, bineînţeles, pentru proiectele pe care le au în derulare”, a completat Petcu.

El a mai menţionat „că asemenea ştire s-a născut, fie, probabil, dintr-o neglijenţă a postului care a difuzat această informaţie, fie din oarece motive «strategice – electorale» pe care nu le înţeleg”.