You are currently viewing Doi boxeri de la CS Târgoviște, medaliați cu argint la Campionatul Național pentru cadeți

Doi boxeri de la CS Târgoviște, medaliați cu argint la Campionatul Național pentru cadeți

Rezultate notabile pentru pugiliștii Clubului Sportiv Târgoviște la ediția din acest a Campionatului Național de Box pentru cadeți. La capătul unor evoluții la înălțime, doi dintre boxerii clubului dâmbovițean, antrenați de Gheorghe și Alexandru Stan, au devenit vicecampioni ai României, pe ringul din Piatra Neamț.

Luca Balas a cucerit medalia de argint după ce a arătat o evoluție de zile mari pe întreaga durată a concursului. Promițătorul pugilist a urcat pe treapta a doua a podiumului, la categoria 63 de kilograme. În finala categoriei, acesta a fost învins, cu 1-2, de Cristian Ionescu, de la Olimpia București.

De asemenea, Sașa Moiceanu și-a adjudecat și el argintul după ce a depus un efort substanțial la acest campionat național. În meciul din finală, susținut în fața constănțeanului Evren Sali, a boxat cu brațul stâng fracturat. Acesta a fost oprit de arbitri din cauza accidentării tot mai vizibile. Sașa a devenit vicecampion al României la categoria 66 de kilograme.

Ambii sportivi de la clubul dâmbovițean au susținut câte patru meciuri la ediția din acest an a Campionatului Național de cadeți.

Secția de box a Clubului Sportiv Târgoviște are o frumoasă și valoroasă tradiție în ceea ce privește educația prin nobila artă, precum și practicarea acestui sport la parametri de performanță.

La ediția din acest an a Campionatului Național au participat 215 de boxeri ce au reprezentat majoritatea cluburilor din țară.

M.I.