You are currently viewing Chindia Târgoviște l-a dat afară pe antrenorul Vasile Miriuță! A condus antrenamentul apoi și-a luat la adio de la jucători

Chindia Târgoviște l-a dat afară pe antrenorul Vasile Miriuță! A condus antrenamentul apoi și-a luat la adio de la jucători

Chindia Târgoviște a încheiat conturile, astăzi, cu antrenorul Vasile Miriuță. Clubul dâmbovițean l-a demis pe tehnicianul de 55 de ani din cauza rezultatelor modeste înregistrate de roș-albaștri în ultima perioadă.

După ce Chindia a acumulat doar 17 puncte în 13 meciuri disputate și a coborât pe locul 10, oficialii clubului de lângă Turnul Chindiei au hotărât să se despartă de antrenorul care ajunsese pe banca tehnică în vară, în locul lui Dragoș Militaru. De asemenea, clubul târgoviștean a încheiat socotelile și cu colaboratorii tehnicianului care a stat doar trei luni pe „Eugen Popescu”.

„Mulțumim, Vasile Miriuță! Astăzi, 15.11.2023, Chindia Târgoviște a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Vasile Miriuță și staff-ul său: Ionuț Stelescu, Cristi Sandu și Dorin Silaghi. Clubul nostru le mulțumește pentru munca depusă și le dorește mult succes!”, se arată într-un comunicat emis de clubul târgoviștean.

Tehnicianul din Baia Mare a condus antrenamentul zilei, iar apoi și-a luat la revedere de la roș-albaștri. Sub conducerea sa, Chindia a jucat 11 etape de campionat, adunând 4 victorii, 3 remize și 4 înfrângeri, ocupând deocamdată locul 10, cu 17 puncte, la 3 de ultimul loc de play-off, pe care se află Concordia Chiajna. În plus, cu el pe bancă, echipa a mai avut un succes și două eșecuri în Cupa României.

După îndepărtarea lui Vasile Miriuță de la cârma echipei, oficialii clubului târgoviștean au început să trateze pentru noua conducere tehnică. Aceștia au vorbit cu mai mulți antrenori, iar cei care au fost contactați sunt Nicolae Dică, Emil Săndoi, Daniel Oprița, dar și actualul vicepreședinte al clubului Nicu Croitoru. Ultimul ar putea trece pe bancă până în iarnă, ca interimar până se va găsi cea mai bună soluție pentru conducerea tehnică.

M.I.