You are currently viewing De astăzi, va fi dată în folosință stația de metrou „Tudor Arghezi” din sectorul 4, București

De astăzi, va fi dată în folosință stația de metrou „Tudor Arghezi” din sectorul 4, București

Staţia de metrou „Tudor Arghezi” va fi dată în folosinţă miercuri, 15 noiembrie, după ce Primăria Sector 4 şi Metrorex au convenit asupra graficului de activităţi. Directorul Metrorex, Mariana Miclăuş, a precizat, la sfârșitul lunii octombrie, că pentru început garniturile vor circula la un interval de 8 minute, potrivit g4media.

De astăzi de la ora 11:30, trenurile de metrou vor ajunge și în noua stație Tudor Arghezi, pe care comunitatea Sectorului 4 a construit-o de la zero pe Șoseaua Berceni.

Invit bucureștenii și nu numai să folosească această facilitate de transport ecologică și nepoluantă și să străbată orașul, de la un capăt la altul, în cel mai scurt timp posibil. Astfel, cel puțin 350 de mașini nu vor mai intra în Sectorul 4, ci vor rămâne în parcarea de tip park&ride pe care am amenajat-o pe Șoseaua Berceni, vizavi de noua stație de metrou, pentru ca noi toți să avem parte de un aer mai curat”, a scris primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, marți, pe pagina sa de Facebook.

Primarul a precizat că tariful pentru parcare este în intervalul orar 07:00-19:00 de 3 lei pe întreg intervalul, iar în afara acestui interval, tariful este 3 lei/oră.

Editor: I.F.A.