You are currently viewing A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Construire Centru de zi de Asistenta si Recuperare Pentru Persoane Vârstnice”, din Răzvad

A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Construire Centru de zi de Asistenta si Recuperare Pentru Persoane Vârstnice”, din Răzvad

Pași înainte pentru o nouă investiție importantă pentru comunitatea din Răzvad. Primarul comunei, Emanuel Spătaru, anunță semnarea contractului de finanțare pentru proiectul „Construire Centru de zi de Asistenta și Recuperare Pentru Persoane Vârstnice”, finanțat prin PNRR. Amplasamentul acestui proiect va fi fostul Cămin Cultural din Valea Voievozilor.

„Dragii mei, daca in perioada trecuta era declarat eligibil proiectul “Centru de zi de asistenta si recuperare pentru persoane varstnice”, astazi este deja semnat, contractul de finantare in valoare de 6.102.123 lei fara TVA!
Urmeaza procedura de proiectare, iar apoi constructia propriu-zisa!
Este o dovada ca suntem atenti la toate categoriile de varsta, incepand cu cei mici (in special), pana la cei mai in varsta!
Acest proiect este in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita cat si cu DGASPC Dambovita! Asa cum spuneam, munca in echipa intodeauna are rezultate bune!!! De aceea, multumim pentru sprijin!”, transmite edilul dâmbovițean.

AUTOR: F.S.