You are currently viewing Brandul românesc Annabella a deschis, astăzi, primul supermarket din comuna Vlădeni

Brandul românesc Annabella a deschis, astăzi, primul supermarket din comuna Vlădeni

De astăzi, comuna Vlădeni a intrat în rețeaua 100% românească, Annabella. Astfel, locuitorii au posibilitatea de a-și face cumpărăturile din noul supermarket, primul din comună, inaugurat în prezența autorităților locale, care dedică segmentului alimentar, o proporție de 75% din spațiul său, restul fiind ocupat de produse non alimentare.

Ziua de astăzi, motiv de sărbătoare pentru cetățenii comunei și nu numai!
Deschiderea acestui supermarket face parte dintr-un amplu proces de dezvoltare a comunității, proces ce va continua pentru bunăstarea locuitorilor.

Acest magazin vine în sprijinul tuturor cu o gamă variată de produse eliminând în acest fel deplasările în localitățile învecinate și creând noi locuri de muncă.
Împreună zi de zi, în unitate, cu încredere și respect continuam dezvoltarea comunei Vladeni.
Vă urez un călduros „Spor la cumpărături!’, transmite primarul comunei dâmbovițene, Maria Poșircă.

Povestea brandului Annabella a început la patru ani după Revoluție, cu un magazin în care se vindeau fructe și legume, iar astăzi, după un drum istovitor în hăţişurile lumii capitaliste, sub numele Annabella funcţionează peste 100 de magazine răspândite în toată țara.

Supermarketul ofera in permanență cel mai bogat sortiment de legume și fructe de pe piață și pune un accent deosebit pe prospețime și naturalețe, acestea provenind, în cea mai mare parte, din ferma proprie.

AUTOR: F.S.