You are currently viewing Claudia Gilia: Sunt de aproape 25 de ani implicată în mediul universitar și văd cum fiecare generație este mai bună

Claudia Gilia: Sunt de aproape 25 de ani implicată în mediul universitar și văd cum fiecare generație este mai bună

Data de 17 noiembrie marchează Ziua internaţională a studenţilor, un eveniment care reamintește lumii întregi importanța educației în formarea viitorului nostru. Educația nu este doar un drept fundamental, ci și o forță motrice a progresului social și economic, după cum subliniază și prefectul județului Dâmbovița, cadru didactic universitar, cu acest prilej.

Dragi studenți,
Sărbătorim astăzi dedicarea, curiozitatea și efortul vostru în căutarea cunoașterii. Aveți un rol vital în construirea viitorului și suntem mândri să vă avem în comunitatea noastră academică.
Să nu uitați că învățarea nu este întotdeauna ușoară, dar fiecare obstacol depășit vă sculptează în adulți pregătiți să înfruntați lumea.
Beneficiile studiilor superioare sunt nenumărate. Nu doar că vă îmbogățiți cunoștințele, dar vă dezvoltați și abilitățile critice și analitice necesare pentru a naviga cu succes prin carierele viitoare.
Viața de student este una specială, plină de descoperiri, prietenii durabile și o creștere personală semnificativă.
Aveți privilegiul de a forma conexiuni valoroase și de a explora domenii care vă pasionază. Studiile superioare vă deschid uși spre oportunități nelimitate și vă oferă avantajul de a modela societatea în care trăim în bine.
Sunt de aproape 25 de ani implicată în mediul universitar și văd cum fiecare generație este una mai bună decât alta. Văd cum studenții de ieri ajung să fie liderii societații de astăzi, iar studenții de azi au vise mai mari și încercăm să îi ajutăm să-și maximizeze potențialul.
Continuați să vă dedicați, să vă inspirați unii pe alții și să vă străduiți să atingeți potențialul vostru maxim.
Astăzi sărbătorim realizările voastre și suntem mândri să facem parte din călătoria voastră academică.
La Mulți Ani, dragii mei studenți!”, transmite Claudia Gilia.

AUTOR: F.S.