You are currently viewing O menajeră din Tărtășești, reținută pentru furtul mai multor bijuterii și obiecte prețioase!

O menajeră din Tărtășești, reținută pentru furtul mai multor bijuterii și obiecte prețioase!

La data de 15 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria, față de o femeie de 39 de ani, din Tărtășești,  a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în perioada 1 august-15 octombrie a.c., bănuita, în timp ce ar fi desfășurat activități de menaj, ar fi sustras bijuterii dintr-o locuință, din comuna Tărtășești, ce aparține unui bărbat de 54 de ani.

Polițiștii au identificat bijuteriile sustrase la o casă de amanet din municipiul București, bunurile fiind restituite persoanei vătămate.

Pe parcursul acestei zile, 16 noiembrie, femeia va fi prezentată magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările  în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Notă: Facem precIzarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA