You are currently viewing Salariații Casei de Pensii Dâmbovița protestează de 11 zile. Dacă revendicările nu le sunt ascultate sunt dispuși chiar și la grevă generală

Salariații Casei de Pensii Dâmbovița protestează de 11 zile. Dacă revendicările nu le sunt ascultate sunt dispuși chiar și la grevă generală

Sunt aproape două săptămâni de când salariaţii de la Casa de Pensii Dâmbovița, dar și colegii lor din țară organizează proteste spontane, pentru a atrage atenția factorilor de decizie cu privire la situația veniturilor lor. Protestatarii subliniază că nu cer majorări salariale, ci eliminarea inechităților generate de deciziile politice. Nemulțumiți, angajații spun că este revoltător să vadă cum alți colegi din alte ministere și chiar cei de la Casa Națională de Pensii se bucură de beneficii și salarii consistente, în timp ce ei sunt nevoiți să accepte de ani buni salarii mai mici.

Angajații spun că personalul de la CJP Dâmbovița este subdimensionat, iar anul viitor urmează noi recalculări are pensiilor. În acest context, dacă revendicările nu le vor fi rezolvate se are în vedere radicalizarea protestelor, ajungându-se până la grevă generală.

Profesioniști merită respect și condiţi de muncă adecvate!
Priviţi în jurul vostru și veți vedea oameni epuizaţi, care lucrează multe ore suplimentare pentru un salariu care se dorește a fi unul corect. Suntem profesioniști, suntem dedicaţi și suntem demni de respect și recunoaștere. Avem dreptul la un trai decent și la o muncă respectată, iar noi cerem exact asta!
Este revoltător să vedem cum alji colegi din alte ministere se bucură de beneficiişi salari consistente, în timp ce noi suntem nevoiţįisă acceptăm de ani buni batjocură și dispreț din partea guvernanților, acelor care ar trebui să ne reprezinte interesele.
Așadar, spunem „Ajunge”!
Nu vrem să mai tolerăm să fim subestimaţi și trataţi discriminatoriu. Suntem aici pentru a cere cu tărie, condiţii de muncă adecvate, personal suficient pentru a face faţă cerințelor activităţii noastre și o remunerare pe măsura activităţii depuse.
Cerem următoarele:

Tratament echitabil: Cerem respect și tratament echitabil din partea guvernanţilor și a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuși să acceptăm discriminare sau batjocură.

Remunerare corectă: Solicităm o evaluare justă a salarilor noastre în conformitate cu efortul depus și responsabilităţile asumate. Suntem demnide o remunerare pe măsura contribuţiei noastre la societate.

Condiţii de muncă adecvate: Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos și sigur, precum și resurse suficiente pentru a ne desfășura activitatea în mod eficient.

Personal adecvat: Suntem conștienţi de cerinţele activităţilor noastre și solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face faţă volumului de muncă și pentru a asigura servicii de calitate.

Este timpul pentru schimbare!
Nu putem continua să acceptăm tratamentul nedrept și ignorarea nevoilor noastre legitime. Cerem guvernanţilor să acţioneze in interesul nostru și să recunoască contribuţia noastră la societate. Uniți in voce și acţiune, putem determina schimbarea de care avem atâta nevoie.
Suntem profesioniști, suntem dedicaţi, suntem oameni. Este timpul să fim tratați cu respect și să fim recunoscuţi pentru munca noastră. Ajunge!, transmit protestatarii dâmbovițeni.

AUTOR: F.S.