You are currently viewing Complexul Turistic de Natație va găzdui, pe 22 și 23 noiembrie, Campionatul Național de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Complexul Turistic de Natație va găzdui, pe 22 și 23 noiembrie, Campionatul Național de Înot al Ministerului Afacerilor Interne

Complexul Turistic de Natație va găzdui și anul acesta Campionatul Național de Înot al Ministerului Afacerilor Interne.

Timp de două zile, pe 22 și 23 noiembrie, lucrători din cadrul MAI (Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență) se vor întrece la bazinul olimpic din Târgoviște.

În acest context, bazinul olimpic va fi închis pentru clienți, la jumătatea săptămânii viitoare, cât va dura competiția. Sauna și sălile de fitness, însă, vor avea program normal.

Ar putea fi o imagine cu înot şi text care spune „ANUNT BAZINUL OLIMPIC NU VA FI DISPONIBIL PENTRU CLIENȚI ÎN ZILELE DE 22 ȘI 23 NOIEMBRIE, INTERVALUL ORAR 8.30 -14.00 COMPLEXUL TURISTIC DE NATAȚIE TÂRGOVIȘTE VA GĂZDUI CAMPIONATUL NAȚIONAL DE ÎNOT AL MAI SAUNA ȘI SĂLILE DE FITNESS VOR AVEA PROGRAM NORMAL EXL TARGOVIȘTE”

AUTOR: F.S.