You are currently viewing Orașul Pucioasa – din nou în atenția presei naționale

Orașul Pucioasa – din nou în atenția presei naționale

Unul dintre cele mai pitorești cartiere ale orașului Pucioasa, Maluri, devenit pentru multă vreme o veritabilă Cenușăreasă a zonei, a primit o nouă viață. Drumul extrem de dificil de acolo a fost reconstruit și fortificat, iar apoi asfaltat de administrația locală, cu fonduri de la CNI. A rezultat un traseu extrem de spectaculos, apreciat de oricine trece prin zonă, mai ales de iubitorii ciclismului și ai fotografiei.

Vestea despre frumusețea zonei are ecouri și în presa națională. Site-ul de știri aktual24.ro a preluat imagini făcute de un fotograf local, cu drona, noului „traseu spectaculos”.

„Un drum finalizat de curand in in preajma orasului Pucioasa din Dambovita atrage obiectivele foto ale fotografilor. Imaginile sunt spectaculoase.

Este vorba despre drumul catre cartierul Maluri din orasul Pucioasa. Traseul se numeste DC8. Au fost efectuate lucrari precum consolidari de maluri, amplasare piloni forati, sisteme de preluare de ape pluviale etc.

Drumul are o cotitura varf de ac prin padure, astfel incat imaginile din drona il fac sa arate spectaculos.

Valoarea totala a investitiei a fost 16 milioane lei, iar banii au venit de la CNI.

„Una dintre cele mai mari investitii initiate de mine si echipa mea este finalizata. Cu sinceritate va spun faptul ca, nici in visele mele cele mai frumoase, nu imi imaginam ca in acest mandat voi reusi aceasta minune de a conecta la civilizatie mica noastra comunitate din cartierul Maluri. Aceasta investitie importanta, cu o valoare de peste 16 milioane de lei, a fost finantata de cei de la CNI. Va invit pe toti locuitorii orasului sa faceti o plimbare la Maluri, in aceste zile frumoase de toamna”, a transmis primarul Constantin Ana din Pucioasa.

Orasul-statiune Pucioasa este atestat din 1538”, notează jurnaliștii de la aktual24.ro.

AUTOR: F.S.