You are currently viewing Urban Titu, merge ceas în Liga a 4-a! Liderul campionatului județean a făcut o nouă victimă

Urban Titu, merge ceas în Liga a 4-a! Liderul campionatului județean a făcut o nouă victimă

Urban Titu merge ceas în actuala ediție a Ligii a 4-a! Formația din sudul județului a făcut o nouă victorie în campionat și a învins-o, în deplasare, pe Unirea Bucșani cu un categoric 6-0. Succesul de astăzi a fost al 12-lea în competiție pentru fosta divizionară C.

După victoria cu Bucșani, Titu a devenit lider autoritar în Liga a 4-a, cu 38 de puncte, cu trei mai multe decât Roberto Ziduri, a doua clasată. Tot astăzi, formația din Odobești a întâmpinat primul eșec stagional, 0-2 cu FC Potlogi.

Jumătate dintre jocurile etapei a 14-a au fost câștigate de echipele gazdă, prin Potlogi, Fieni, Șuța Seacă și Voinești. Titu și Urziceanca se impun în deplasare, în timp ce Braniștea și Brezoaele pleacă neînvinse de la Răzvad, respectiv Gura Șuții.

Urban Titu a profitat de pasul greșit al celor de la Ziduri și se desprins la 3 puncte. Gura Șuții ia și ea distanță de lider, în schimb, permite echipelor din Potlogi și Voinești să se apropie de podium.

Șuța Seacă, Urziceanca, Braniștea și Fieni ies pe plus din această etapă, ocupând poziții liniștite. Burduca rămâne în gardă, iar Brezoaele și Străjerii adună punct cu punct. Tătărani, Ocnița, Moroeni și Unirea Bucșani rămân în subsolul ierarhiei.

Liga a 4-a. Etapa a 14-a – Rezultate 

Recolta Gura Șuții – FC Brezoaele 4-4
FC Potlogi – Roberto Ziduri 2-0
Viitorul Voinești – Viitorul Ocnița 3-0
Voința Tătărani – Libertatea Urziceanca 1-2
Unirea Bucșani – Urban Titu 0-6
Flacăra Șuța Seacă – Bradul Moroeni 3-1
Străjerii Răzvad – Săgeata Braniștea 1-1
CSM Fieni – ACS Burduca 2-1.

M.I.