You are currently viewing Dosar penal pentru un bărbat care vindea pește fără documente legale, la Iazu

Dosar penal pentru un bărbat care vindea pește fără documente legale, la Iazu

Polițiștii au întocmit un nou dosar penal pentru deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește!

La data de 18 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au depistat, în localitatea Iazu, un bărbat de 45 de ani, din Buftea, în timp ce ar fi oferit spre comercializare 50 de kilograme de pește din diferite specii, fără a deține documente de proveniență.

La fața locului au fost solicitați reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor, produsele descoperite fiind indisponibilizate în vederea neutralizării.

Totodată, autoturismul utilizat de bărbat a fost indisponibilizat, iar, în cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește, faptă prevăzută de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

IPJ DÂMBOVIȚA