You are currently viewing Tot mai multe piese jucate la Teatrul Tony Bulandra, SOLD OUT, cu ore bune înainte de reprezentație

Tot mai multe piese jucate la Teatrul Tony Bulandra, SOLD OUT, cu ore bune înainte de reprezentație

Vești încurajatoare, pentru viața culturală dâmbovițeană. După ani buni de când Teatrul Tony Bulandra a pus cărămidă peste cărămidă la a deschide apetitul publicului pentru spectacole de calitate, se pare că rezultatele apar. Tot mai des, spectacolele care se joacă, la Târgoviște, sunt sold out, cu ore bune înainte de ora reprezentației. Iar asta este doar un aspect încurajator. La acesta se adaugă însă și publicul pestriț, care se revarsă pe ușile boeme, la fiecare sfârșit de săptămână. De la tineri și foarte tineri, la domni și doamne venerabile, care încă se aranjează cu multă grijă și cochetărie, înainte de a merge la un spectacol, foaierul teatrului târgoviștean este el însuși scena unor întâmplări fericite.

Iar revenind la prezentul apropiat, echipa de artiști anunță că și spectacolul din această seară este SOLD OUT!

Jocul de-a vacanța este jocul de-a uitarea, jocul de-a fericirea. Și este joc pentru că numai printr-un joc poate atât de serios participanții pot să renunțe la identitatea cotidiană și să găsească o alta – mai sensibilă, mai fragilă, căutând un ideal vag și confuz”, prefațează Teatrul Tony Bulandra piesa care va încheia săptămâna.

AUTOR: F.S.