You are currently viewing CCIA Dâmbovița organizează, mâine, seminarul „Reguli generale de avizare a existentei cazului de forță majoră”

CCIA Dâmbovița organizează, mâine, seminarul „Reguli generale de avizare a existentei cazului de forță majoră”

Camera de Comerț Dâmbovița, în colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, organizează, mâine, seminarul interactiv cu tema „Reguli generale de avizare a existentei cazului de forță majoră”. Evenimentul va avea loc, la sediul CCIA Dâmbovița de pe Calea Câmpulung.

Seminarul va fi susținut de Elisabeta Persinaru, director la Direcția Juridică a Camerei de Comerț și Industrie a României.

„Camera de Comerț și Industrie a României și Camerele de Comerț Județene, sunt singurele instituții din România abilitate să avizeze existența cazului de forță majoră, la solicitarea scrisă a companiilor.
Ca urmare a pandemiei COVID-19, a războiului de la graniță sau a fenomenelor naturale, forța majoră a devenit un subiect de interes pentru toți profesioniștii activi, indiferent de sfera comercială în care își desfășoară activitatea. Cu certitudine, în relațiile comerciale prezente și viitoare, profesioniștii vor acorda o importanță mai mare acesteia, informează CCIA Dâmbovița.

AUTOR: F.S.